051 31 23 05 - noodnummer 0477 30 07 57 zktvandenberghe@dvv.be

Binnenkort op vakantie? Bescherm uw woning tegen diefstal

Vertrek gerust dankzij de optie Diefstal van Cocoon

Uw huis en tuin beschermd

Veel geld ge├»nvesteerd in uw tuin? Met Cocoon kan u ook kiezen voor de optie Tuin. Uw tuin is dan verzekerd tot in de kleinste hoekjes: beplantingen, pergola, zwembad… In de zomer zijn er ook meer inbraken. Breid daarom de basiswaarborgen van de Cocoon-woningverzekering uit met de optie Diefstal om uw gebouw en inhoud te dekken.

Veel meer vergoed dan alleen gestolen voorwerpen!

De optie Diefstal van Cocoon vergoedt de waarde van gestolen goederen, schade aan uw gebouw en zijn inhoud (door het schadegeval) en vandalisme. Raakte u gewond bij de inbraak? DVV Verzekeringen vergoedt ook uw medische kosten bij een diefstal met geweld.

Gratis woningbijstand de klok rond

Bel 0800 93 300 voor informatie of adressen voor eerste hulp. Maar ook om snel de verhuis van uw inboedel te organiseren. als u ergere schade wil voorkomen. Hebt u zich buitengesloten? Geen nood, wij zorgen dat er een slotenmaker langskomt. En u hoeft er niet eens voor te betalen.

Wij zijn er voor u

Bij ons staat u er nooit alleen voor! Ook niet als het toch eens tegenzit. Bij schade aan uw woning kan u op ons rekenen. Voor advies, maar ook voor een snelle afhandeling van uw dossier. Hebt u recht op een vergoeding? Reken op een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling.